Ingredientai:
tortilijos lakštai – 1 pakelis,
česnakas – 2 skiltelės,
alyvuogės – keturios,
tarkuotas kietas sūris – sauja,
įvairios prieskoninės žolelės,
alyvuogių aliejus – šlakelis,
druska.
Kaip gaminti:
Kiekvieną tortilijos lakštą supjaustykite į 8 trikampėlius.
Į aliejų įberkite druskos, žolelių ir įspauskite česnako.
Riekelėmis supjaustykite alyvuoges.
Tortilijos trikampėlį patepkite aliejumi su priedais, uždėkite po riekelę alyvuogės ir pabarstykite sūriu.
Sudėkite traškučius į kepimo skardą ir kepkite iki 150 °C įkaitintoje orkaitėje keletą minučių. Kuomet sūris išsilydys ir traškučiai šiek tiek parusvės – ištraukite skardą lauk.