Svogūnų sodinimas pavasarį: patarimai gausiam derliui
Norint rudenį džiaugtis sultingomis ir didelėmis svogūnų galvutėmis, svarbu laikytis kelių paprastų,…
Svogūnai: nepakeičiamas sveikatos šaltinis jūsų virtuvėje
Svogūnai, dažnas mūsų virtuvės svečias, yra ne tik puikus prieskonis, bet ir…
Ekspertai atsakė, kada tinkamiausias metas sodinti šakniavaisius. Pasitikrinkite, ar žinojote?
Šakniavaisiai – svarbi mūsų mitybos dalis, kupina vitaminų, mineralų ir skaidulų, kurie…
Geriausias būdas greitai užsiauginti svogūnų sodinukus
Norint greitai užsiauginti sveikus ir vešlius svogūnų sodinukus, svarbu žinoti keletą gudrybių.…
Kaip pjaustyti svogūnus: trys skirtingi metodai
Svogūnai – nepakeičiamas ingredientas daugelio patiekalų, tačiau jų pjaustymas gali tapti tikru…
Greitai marinuoti svogūnai – tinka prie visko
Greitai marinuoti svogūnai - tai paprastas, bet nepaprastai gardus pagardas, kuris suteikia…
Lengvos salotos su bulvėmis: paprasta, gardu ir autentiška
Yra receptų, kurie keliauja iš kartos į kartą, ir šios salotos yra…
Sultinga mėsa be marinavimo: greitas ir lengvas paruošimas
Mėsa yra universalus patiekalas, tinkantis tiek šeimos vakarienei, tiek svečiams vaišinti. Vienas…
Svogūnai ir česnakai: šie patarimai padės jų užsiauginti vazonuose
Organinis sodininkystė yra vis labiau populiarėjanti, kadangi vis daugiau žmonių renkasi savų…
Valgomasis svogūnas: dalykai, kurių nežinojote apie šią daržovę
Valgomasis svogūnas – tai daržovė, priklausantis česnakinių ( Allium) genčiai ir glaudžiai…
Puiki pagalba esant kosuliui vos iš dviejų ingredientų
Kosulys – nemalonus simptomas, dažnai lydintis virusines ir bakterines infekcijas. Užsitęsęs jis…
Sekmadienio receptas. Prancuziška svogūnų uogienė
Labas rytas arba bonjour. Kadangi rugpjūtis uogienių virimo mėnuo, rekomenduojame ir mes…