Balta mišrainė ir jos istorija. Išbandykite šias baltos mišrainės variacijas
Balta mišrainė, dar vadinama „Olivjė salotomis“, yra vienas populiariausių ir universaliausių patiekalų,…
Beigeliai: kaip jie atsirado, lengvas receptas ir variacijos
Beigeliai yra ilgai mėgstamas ir populiarus kepinys, kilęs iš Centrinės ir Rytų…
Kininis kopūstas – kokią naudą teikia organizmui ir ką galima iš jo pasigaminti
Kininis kopūstas, dar žinomas kaip pak choi, yra lapinis kopūstas, kilęs iš…
Feta sūris, jo atsiradimas ir 3 idėjos kaip jį panaudoti?
Feta sūris – tai vienas seniausių ir plačiausiai žinomų sūrių pasaulyje. Jo…
Minkštos mielinės bandelės su šonine
Mielinės bandelės su šonine – tai klasikinis užkandis, kuris puikiai tinka tiek…
Sausainiai „Grietiniečiai” su varške ir razinomis
Sausainiai "Grietiniečiai" su varške ir razinomis – tai minkšti, lengvai paruošiami ir…
Oro gruzdintuvė: specialistų patarimai tobulai traškiam maistui
Jei norite daugiau gaminti namuose, bet nenorite, kad milijonas virtuvės įrankių ir…
Naujieji metai – be vargo! 20 žaibiškų užkandžių, patiekalų ir desertų receptų
Po Kūčių ir Kalėdų maratono retas nori ilgai suktis virtuvėje, ypač ruošiantis…
15 šventinių salotų ir mišrainių jūsų Kūčių ir Kalėdų stalui
Prisipažinkite, ar šventėms jūsų lėkštėje neatsiranda vietos baltai mišrainei, silkėms pataluose, krevetėms…
Kūčios kitaip – 15 ne visai tradicinių receptų
Kūčių stalas: tradicijos ir šiuolaikiški akcentai. Klasikinės Kūčios – be kiaušinių, pieno…
Kūčių ir Kalėdų patiekalai be didelių išlaidų – 16 piniginei draugiškų receptų
Žiemos šventės – puiki proga palepinti artimuosius skaniais patiekalais! Nepamirškite, kad šventinis…
Naminis sirupas arbatai – natūralus ir kupinas vitaminų. Išbandykite 4 skirtingus skonius
Sirupas – tai magiškas prieskonis, suteikiantis kavai ir arbatai ypatingo skonio ir…
Marinuota silkė: skonių istorija ir šventinis receptas
Marinuota silkė – ne tik skanus patiekalas šventiniam stalui, bet ir turtingos…
Nustebsite sužinoję kokią naudą krienai turi mūsų organizmui. Išbandykite ir receptą
Krienai yra aštraus skonio šakniavaisis, naudojamas kaip prieskonis. Jie turi stiprų, aitrų…
Avižiniai batonėliai – naudingas užkandis visai šeimai. Išbandykite receptą
Pastaruoju metu labai populiariais tampa grūdų batonėliai, kurie ne tik suteikia maistinių…
17 SMAGIŲ užkandžių ŠIURPNAKČIUI arba kitaip Helovinui.
Artėjant Šiurpnakčiui (arba Helovynui, kaip jį dažnai vadiname), daugelis ieško būdų, kaip…
Neįtikėtina rūgštynių nauda mūsų sveikatai, kurios tikriausiai nežinojote
Rūgštynės – tai daugiamečiai žoliniai augalai, paplitę įvairiose pasaulio vietose. Jų rūgštus…
Moliūgų apkepas be miltų, varškės ir cukraus patiks visai šeimai
Ieškote sveiko ir skanaus deserto ar užkandžio? Šis moliūgų apkepas – puikus…
Kopūstai – ir gardiems patieklams ir sveikatai. Išbandykite 17 nuostabių receptų.
Kopūstai nuo seno yra svarbi lietuvių virtuvės dalis. Juos ne tik raugina,…
Omletas, jo kilmė ir populiariausi omleto receptai jūsų stalui
Omletas – tai paprastai pagaminamas, tačiau skanus ir sotus patiekalas, mėgstamas įvairių…
Kedro riešutai virtuvėje: originalūs receptai
Kedro riešutai yra unikalus ir maistingas ingredientas, kuris tampa vis populiaresnis tarp…
Sveiki saldumynai, kuriais galite mėgautis bet kada. Pasigaminkite pagal šiuos receptus
Šiandien sveikas gyvenimo būdas yra itin populiarus, o sveikesnės mitybos pasirinkimai tampa…
Valgomi grybai ir 5 gardūs receptai su jais
Valgomi grybai yra vertinami visame pasaulyje dėl savo unikalaus skonio ir įvairiapusiškumo.…
Tiramisu – Itališkas ar Austriškas desertas? 3 gardūs tiramisu receptai
Tiramisu yra vienas garsiausių ir populiariausių itališkų desertų pasaulyje, kurio pavadinimas tiesiogiai…
Obuolių pyragas: istorija ir panaudojimas skirtingose virtuvėse bei 3 skanūs receptai
Obuolių pyragas yra vienas iš labiausiai atpažįstamų desertų visame pasaulyje, tačiau jo…
Kokosų pienas – sveikatai ir originaliems patiekalams (receptai)
Dar visai neseniai kokosų pienas parduotuvių lentynose visiems atrodė egzotika – prabangos…
Pasaulio virtuvių paslaptys: kaip atsigaivinti karštą vasaros dieną?
Vasaros karštymetį išgyvensime lengviau, jei rinksimės organizmą vėsinantį maistą bei gėrimus. Ir…
Rudens desertų karalius – obuolių pyragas kitaip (+receptai)
Jei reiktų rinkti rudens desertų karalių, neabejotinai tai būtų obuolių pyragas. Šio…
3 garstyčių panaudojimo būdai virtuvėje: dera ne tik su dešrelėmis (+receptas)
Pasak kulinarų, garstyčios - nuvertintas ir skurdžios virtuvės pagardo etiketę nepelnytai užsitarnavusęs…
Greitas vasaros gardumynas: netradiciniai dešrainių receptai
Dešrainio receptų variacijų įvairiose šalyse yra nesuskaičiuojama galybė. Nors įprastai dešrainiai, kaip…