Žyma: maisto ruoša

Atskleidė, koks sveikiausias būdas paruošti bulves: išsaugokite maistines medžiagas

Šiame straipsnyje aptarsime, kaip paruošti bulves taip, kad jos išlaikytų kuo daugiau…

Aurimas Kavaliūnas

Krienai marinavimui ir padažams. Kaip jų užsiauginti patiems?

Krienai – aštraus skonio šakniavaisis, plačiai naudojamas marinavimui, padažams ir kaip prieskonis.…

Edita Gavelienė

Kas yra kryžminė tarša? Patarimai, kurie padės maistą ruošti tinkamai

Kryžminė tarša – tai bakterijų, virusų ar kitų patogenų plitimas nuo vieno…

Aurimas Kavaliūnas

30 praktiškų virtuvės šefo patarimų

Net jei ir laikote save virtuvės asu, vertingų patarimų vengti nereiktų, nes…

Aurimas Kavaliūnas

Kiaušinį pradurkite adata prieš virdami: profesionalių šefų triukas

Prieš ruošiant patiekalą, verta sužinoti apie mažai žinomus virtuvės triukus, kurie gali…

Saulena

Nauja mada: gurmaniška vakarienė svečiuose pas nepažįstamus (+receptas)

Norėdami paragauti gurmaniškų patiekalų, ne visi skuba vykti į egzotines šalis ar…

Redakcija

Beata Nicholson: net ir du virėjai šeimoje gali sutarti (video)

Ar iš tiesų dviem šefams vienoje virtuvėje per ankšta? Garsi kulinarė, kulinarinių…

Redakcija