Atskleidė, koks sveikiausias būdas paruošti bulves: išsaugokite maistines medžiagas
Šiame straipsnyje aptarsime, kaip paruošti bulves taip, kad jos išlaikytų kuo daugiau…
Krienai marinavimui ir padažams. Kaip jų užsiauginti patiems?
Krienai – aštraus skonio šakniavaisis, plačiai naudojamas marinavimui, padažams ir kaip prieskonis.…
Kas yra kryžminė tarša? Patarimai, kurie padės maistą ruošti tinkamai
Kryžminė tarša – tai bakterijų, virusų ar kitų patogenų plitimas nuo vieno…
30 praktiškų virtuvės šefo patarimų
Net jei ir laikote save virtuvės asu, vertingų patarimų vengti nereiktų, nes…
Kiaušinį pradurkite adata prieš virdami: profesionalių šefų triukas
Prieš ruošiant patiekalą, verta sužinoti apie mažai žinomus virtuvės triukus, kurie gali…
Nauja mada: gurmaniška vakarienė svečiuose pas nepažįstamus (+receptas)
Norėdami paragauti gurmaniškų patiekalų, ne visi skuba vykti į egzotines šalis ar…
Beata Nicholson: net ir du virėjai šeimoje gali sutarti (video)
Ar iš tiesų dviem šefams vienoje virtuvėje per ankšta? Garsi kulinarė, kulinarinių…