Žyma: kulinarija

Kulinarinės Velykų tradicijos ir skoniai pasaulyje

Velykos – tai ne tik religinė šventė, bet ir puiki proga susiburti…

Saulena

Beržų sula: idėjos, kur ją galima panaudoti

Beržų sula – tai vertingas natūralus produktas, turtingas vitaminais, mineralais ir antioksidantais.…

Magiškoji mėta. Dėl šių priežasčių tikrai verta auginti

Mėta, universali ir aromatinga žolelė, turi savitą žavesį, kuris gali pagerinti tiek…

Edita Gavelienė

Atraskite čili pipirų lapų naudą: kulinarinė, sveikatinimo ir sodininkystės nauda!

Žinome čili pipirus dėl jų aštrių vaisių, tačiau dažnai pamirštame apie ne…

7 gurmaniškiausios scenos kine: pakartoti norėsite ne visas

„Filmas yra ne gabalėlis gyvenimo, bet gabalėlis torto“, – kažkada pasakė genialusis…

Redakcija

Geriausi Lietuvos šefai kviečia šventinių pietų

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija lapkričio 21 d. kviečia šventinių…

Redakcija

Alfas Ivanauskas: „Sutikau daug kūrybiškų žmonių, kurie verti televizijos eterio“

Rugsėjį naujajame TV3 televizijos rudens sezone prasideda lenktynės, kokių dar nesate matę.…

Redakcija

Beata Nicholson: net ir du virėjai šeimoje gali sutarti (video)

Ar iš tiesų dviem šefams vienoje virtuvėje per ankšta? Garsi kulinarė, kulinarinių…

Redakcija

ČIOP ČIOP pristatė naujam sezonui subrandintas naujienas (foto)

Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda…

Redakcija

​Kulinarinis horoskopas

Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių,…

Redakcija

Norisi egzotikos – paragaukite Peru! (ČIOP ČIOP kviečia į spalvingą vakarienę)

Pietų Amerikos vakarinėje dalyje esanti Peru visada asocijavosi su mistiškuoju Maču Pikču…

Redakcija

Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!

Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės Čiop Čiop tęsia teminių kulinarinių vakarėlių…

Redakcija

Susimovė: nevykę „Pasidaryk pats“ kulinariniai bandymai (foto)

Tikriausiai ne vienam internete teko regėti kulinarinius šedevrus, į kuriuos vien pažvelgus…

Redakcija

Daiktų pusryčiai. Saisainių-nindzių formelės (foto)

Šiuos skanėstus turbūt labai mėgsta Jackie Chanas ir Chuckas Norrisas – juk…

Redakcija

Labiausiai nevykę bandymai atkartoti kulinarijos šedevrus (foto)

Labai smagu nardyti virtualiose tinklaraščių kūrėjų virtuvėse ir smaguriauti nepaprastais vaizdais. Ne…

Redakcija

Kaip užsiauginti violetinių pomidorų ir baltų agurkų

Virtuvėje stebinti nepaliaujantys „Virtuvės mitų griovėjai“ nuo šio pavasario ne tik dalinsis,…

Redakcija

Daiktų pusryčiai. Naminių sausainių štampas (foto)

Mėgstate kepti sausainius? O gal kartais pagaminate tokį šedevrą, kad aplinkiniai negali…

Redakcija

Kanų atidarymo virtuvėje – aukštasis kulinarinis pilotažas (Foto)

Ryškiausias žvaigždes sutraukiantis Kanų kino festivalis prabangą demonstruoja ne tik ant raudonojo…

Redakcija

Šlykščiausi kiaušinių patiekalai: TOP 5

Kiaušiniai labai įprastas dalykas - valgome juos virtus ar keptus, susiplakame omletą,…

Redakcija

Kulinarijos šefas studentams pasiūlė patiekalus iš kvietinių kruopų

Viename iš Vilniaus kolegijos bendrabučių įrengtame Zanussi kambaryje apsilankęs Kulinarijos studijos šefas…

Redakcija

Blynai: nuo pjesių iki maratono su blynų keptuve

Blynai - vienas skaniausių ir seniausių patiekalų pasaulyje. Užgavėnės - ne tik…

Redakcija

Kulinaras H. Blumenthalis: 4 metus išradinėjau aštrios cukraus vatos receptą

Kulinarijos burtininkas Hestonas Blumentalis, kuris it stebuklingąja lazdele pamojęs, kuria tokius virtuvės…

Redakcija

Kulinarinės knygos: ekspertai prieš mėgėjus

Kulinarinės knygos vis dažniau užkariauja knygynų lentynas, jos karaliavo ir šių metų…

Redakcija

Maisto tinklaraščiai – ir saviraiškos forma, ir taikinys pasipelnyti (Foto)

Maisto tinklaraščiai, kaip ir mados, stiliaus, interjero yra populiarūs visame pasaulyje būtent…

Redakcija

Kas tas Linas Samėnas? Arba akivaizdi viešinimo spraga

Turbūt nemaža Lietuvos gyventojų dalis jau spėjo išgirsti tuntą prekybos centro „Iki“…

Redakcija

Įvyko pirmoji Lietuvoje prieskonių mugė „Paragauk pasaulio“ (Foto)

Šį savaitgalį vilniečius ir miesto svečius džiugino ne tik populiarioji knygų mugė…

Redakcija

Kulinarijos revoliucionierius Jamie Oliver

Britų kulinaro Jamie Oliver tingumu neapkaltinsi. Vyrukas leidžia knygas ir žurnalus, kuria…

Redakcija

Projektas kvies sukurti savo kulinarijos knygą

Spalio 18 dieną prasidėjo bene gardžiausiai skanėstais kvepiantis unikalus projektas „Skaniausių šeimos…

Redakcija