Kulinarinės Velykų tradicijos ir skoniai pasaulyje
Velykos – tai ne tik religinė šventė, bet ir puiki proga susiburti…
Beržų sula: idėjos, kur ją galima panaudoti
Beržų sula – tai vertingas natūralus produktas, turtingas vitaminais, mineralais ir antioksidantais.…
Magiškoji mėta. Dėl šių priežasčių tikrai verta auginti
Mėta, universali ir aromatinga žolelė, turi savitą žavesį, kuris gali pagerinti tiek…
Atraskite čili pipirų lapų naudą: kulinarinė, sveikatinimo ir sodininkystės nauda!
Žinome čili pipirus dėl jų aštrių vaisių, tačiau dažnai pamirštame apie ne…
7 gurmaniškiausios scenos kine: pakartoti norėsite ne visas
„Filmas yra ne gabalėlis gyvenimo, bet gabalėlis torto“, – kažkada pasakė genialusis…
Geriausi Lietuvos šefai kviečia šventinių pietų
Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija lapkričio 21 d. kviečia šventinių…
Alfas Ivanauskas: „Sutikau daug kūrybiškų žmonių, kurie verti televizijos eterio“
Rugsėjį naujajame TV3 televizijos rudens sezone prasideda lenktynės, kokių dar nesate matę.…
Beata Nicholson: net ir du virėjai šeimoje gali sutarti (video)
Ar iš tiesų dviem šefams vienoje virtuvėje per ankšta? Garsi kulinarė, kulinarinių…
ČIOP ČIOP pristatė naujam sezonui subrandintas naujienas (foto)
Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda…
Kulinarinis horoskopas
Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių,…
Norisi egzotikos – paragaukite Peru! (ČIOP ČIOP kviečia į spalvingą vakarienę)
Pietų Amerikos vakarinėje dalyje esanti Peru visada asocijavosi su mistiškuoju Maču Pikču…
Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!
Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės Čiop Čiop tęsia teminių kulinarinių vakarėlių…
Susimovė: nevykę „Pasidaryk pats“ kulinariniai bandymai (foto)
Tikriausiai ne vienam internete teko regėti kulinarinius šedevrus, į kuriuos vien pažvelgus…
Daiktų pusryčiai. Saisainių-nindzių formelės (foto)
Šiuos skanėstus turbūt labai mėgsta Jackie Chanas ir Chuckas Norrisas – juk…
Labiausiai nevykę bandymai atkartoti kulinarijos šedevrus (foto)
Labai smagu nardyti virtualiose tinklaraščių kūrėjų virtuvėse ir smaguriauti nepaprastais vaizdais. Ne…
Kaip užsiauginti violetinių pomidorų ir baltų agurkų
Virtuvėje stebinti nepaliaujantys „Virtuvės mitų griovėjai“ nuo šio pavasario ne tik dalinsis,…
Daiktų pusryčiai. Naminių sausainių štampas (foto)
Mėgstate kepti sausainius? O gal kartais pagaminate tokį šedevrą, kad aplinkiniai negali…
Kanų atidarymo virtuvėje – aukštasis kulinarinis pilotažas (Foto)
Ryškiausias žvaigždes sutraukiantis Kanų kino festivalis prabangą demonstruoja ne tik ant raudonojo…
Šlykščiausi kiaušinių patiekalai: TOP 5
Kiaušiniai labai įprastas dalykas - valgome juos virtus ar keptus, susiplakame omletą,…
Kulinarijos šefas studentams pasiūlė patiekalus iš kvietinių kruopų
Viename iš Vilniaus kolegijos bendrabučių įrengtame Zanussi kambaryje apsilankęs Kulinarijos studijos šefas…
Blynai: nuo pjesių iki maratono su blynų keptuve
Blynai - vienas skaniausių ir seniausių patiekalų pasaulyje. Užgavėnės - ne tik…
Kulinaras H. Blumenthalis: 4 metus išradinėjau aštrios cukraus vatos receptą
Kulinarijos burtininkas Hestonas Blumentalis, kuris it stebuklingąja lazdele pamojęs, kuria tokius virtuvės…
Kulinarinės knygos: ekspertai prieš mėgėjus
Kulinarinės knygos vis dažniau užkariauja knygynų lentynas, jos karaliavo ir šių metų…
Maisto tinklaraščiai – ir saviraiškos forma, ir taikinys pasipelnyti (Foto)
Maisto tinklaraščiai, kaip ir mados, stiliaus, interjero yra populiarūs visame pasaulyje būtent…
Kas tas Linas Samėnas? Arba akivaizdi viešinimo spraga
Turbūt nemaža Lietuvos gyventojų dalis jau spėjo išgirsti tuntą prekybos centro „Iki“…
Įvyko pirmoji Lietuvoje prieskonių mugė „Paragauk pasaulio“ (Foto)
Šį savaitgalį vilniečius ir miesto svečius džiugino ne tik populiarioji knygų mugė…
Kulinarijos revoliucionierius Jamie Oliver
Britų kulinaro Jamie Oliver tingumu neapkaltinsi. Vyrukas leidžia knygas ir žurnalus, kuria…
Projektas kvies sukurti savo kulinarijos knygą
Spalio 18 dieną prasidėjo bene gardžiausiai skanėstais kvepiantis unikalus projektas „Skaniausių šeimos…