Žyma: kepiniai

Žagarėliai – skaniausias vaikystės desertas

Žagarėliai - purūs, traškūs ir nostalgiški žagarėliai, tai vienas iš tų kepinių,…

Vaida Bučinskienė

Bananų duona su pistacijomis ir cinamonu

Bananų duona su pistacijomis ir cinamonu - šis kvapnus ir prieskoniais praturtintas…

Vaida Bučinskienė

Duonos lazdelės su alyvuogėmis

Duonos lazdelės su alyvuogėmis - šios duonos lazdelės yra paprastas ir skanus…

Vaida Bučinskienė

Madlenos – tobulai minkštos

Madlenos - šios klasikinės prancūziškos madlenos yra lengvos, purios, vos citrusiniu atspalviu…

Vaida Bučinskienė

Kada geriau rinktis sviestą, o kada margariną?

Sviestas ir margarinas yra dažnai naudojami maisto produktai, tačiau žmonės dažnai neapsisprendžia,…

Aurimas Kavaliūnas

Mielinė Velykų pynė su razinomis

Mielinė Velykų pynė su razinomis - tai tradicinis Velykų kepinys, kurio ruošimas…

Vaida Bučinskienė

Geriausi kiaušinių pakaitalai: kuo juos pakeisti kepiniuose ir kasdieniuose patiekaluose?

Kiaušiniai yra vienas universaliausių maisto produktų, naudojamas tiek pusryčių patiekaluose, tiek kepiniuose…

Saulena

Labai drėgnas obuolių pyragas

Šis labai drėgnas obuolių pyragas – tai jaukumo ir šilumos kupinas kepinys,…

Vaida Bučinskienė

Produktai, kurie puikiai tinka šaldymui, ir tie, kurių geriau nešaldyti

Šaldymas yra vienas paprasčiausių ir efektyviausių būdų prailginti maisto produktų galiojimo laiką.…

Saulena

Imbieriniai sausainiai: jų istorija ir receptas

Imbieriniai sausainiai yra vieni iš populiariausių ir mylimiausių kepinių, ypač per didžiąsias…

Aurimas Kavaliūnas

Druskos naudojimas: kaip ji paryškina skonį ir pagerina kepinių kokybę

Kai norisi kažko saldaus, druska dažniausiai būna paskutinis dalykas, apie kurį pagalvojame.…

Saulena

Obuolių bandelės vos per 25 minutes!

Šios neįprastos obuolių bandelės su tešloje įmaišytu įdaru – tikras skonio atradimas!…

Aurimas Kavaliūnas

Kibino transformacija per šimtmečius arba kibinas kitaip (+receptas)

Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su…

Redakcija

Beata kviečia kepti nedelsiant – įsijunk video pamoką ir tu

Populiarių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson norinčius išmokti kepti ar patobulinti…

Redakcija

Šokoladiniai keksiukai su „Nutellos“ kremu (receptas, foto)

Šie šokoladiniai keksiukai tikrai buvo neplanuoti, tiesiog vieną dieną draugė paklausė, ar…

Redakcija

Ant Beatos Velykų stalo – patiekalai iš riešutų (receptas)

Artėjant gražiausiai pavasario šventei – šv. Velykoms, Lietuvos laidų vedėja, žurnalistė, kulinarinių…

Redakcija

Kur slypi mielinių Velykų kepinių paruošimo sėkmė?

Velykų stalas, ir senovėje, ir dabar, neįsivaizduojamas be kepinių iš mielinės tešlos.…

Redakcija

Šv. Valentino dienos dilema: kaip nugalėti nerimą dėl „prisvilusio blyno“

Europiečių apklausos rodo, jog daugiau nei pusė gyventojų antrąją pusę bando suvilioti…

Redakcija

Projektas kvies sukurti savo kulinarijos knygą

Spalio 18 dieną prasidėjo bene gardžiausiai skanėstais kvepiantis unikalus projektas „Skaniausių šeimos…

Redakcija