Žagarėliai – skaniausias vaikystės desertas
Žagarėliai - purūs, traškūs ir nostalgiški žagarėliai, tai vienas iš tų kepinių,…
Bananų duona su pistacijomis ir cinamonu
Bananų duona su pistacijomis ir cinamonu - šis kvapnus ir prieskoniais praturtintas…
Duonos lazdelės su alyvuogėmis
Duonos lazdelės su alyvuogėmis - šios duonos lazdelės yra paprastas ir skanus…
Madlenos – tobulai minkštos
Madlenos - šios klasikinės prancūziškos madlenos yra lengvos, purios, vos citrusiniu atspalviu…
Kada geriau rinktis sviestą, o kada margariną?
Sviestas ir margarinas yra dažnai naudojami maisto produktai, tačiau žmonės dažnai neapsisprendžia,…
Mielinė Velykų pynė su razinomis
Mielinė Velykų pynė su razinomis - tai tradicinis Velykų kepinys, kurio ruošimas…
Geriausi kiaušinių pakaitalai: kuo juos pakeisti kepiniuose ir kasdieniuose patiekaluose?
Kiaušiniai yra vienas universaliausių maisto produktų, naudojamas tiek pusryčių patiekaluose, tiek kepiniuose…
Labai drėgnas obuolių pyragas
Šis labai drėgnas obuolių pyragas – tai jaukumo ir šilumos kupinas kepinys,…
Produktai, kurie puikiai tinka šaldymui, ir tie, kurių geriau nešaldyti
Šaldymas yra vienas paprasčiausių ir efektyviausių būdų prailginti maisto produktų galiojimo laiką.…
Imbieriniai sausainiai: jų istorija ir receptas
Imbieriniai sausainiai yra vieni iš populiariausių ir mylimiausių kepinių, ypač per didžiąsias…
Druskos naudojimas: kaip ji paryškina skonį ir pagerina kepinių kokybę
Kai norisi kažko saldaus, druska dažniausiai būna paskutinis dalykas, apie kurį pagalvojame.…
Obuolių bandelės vos per 25 minutes!
Šios neįprastos obuolių bandelės su tešloje įmaišytu įdaru – tikras skonio atradimas!…
Kibino transformacija per šimtmečius arba kibinas kitaip (+receptas)
Kiekvienas lietuvis žino traškaus kibino skonį, ne kartą yra valgęs jį su…
Beata kviečia kepti nedelsiant – įsijunk video pamoką ir tu
Populiarių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson norinčius išmokti kepti ar patobulinti…
Šokoladiniai keksiukai su „Nutellos“ kremu (receptas, foto)
Šie šokoladiniai keksiukai tikrai buvo neplanuoti, tiesiog vieną dieną draugė paklausė, ar…
Ant Beatos Velykų stalo – patiekalai iš riešutų (receptas)
Artėjant gražiausiai pavasario šventei – šv. Velykoms, Lietuvos laidų vedėja, žurnalistė, kulinarinių…
Kur slypi mielinių Velykų kepinių paruošimo sėkmė?
Velykų stalas, ir senovėje, ir dabar, neįsivaizduojamas be kepinių iš mielinės tešlos.…
Šv. Valentino dienos dilema: kaip nugalėti nerimą dėl „prisvilusio blyno“
Europiečių apklausos rodo, jog daugiau nei pusė gyventojų antrąją pusę bando suvilioti…
Projektas kvies sukurti savo kulinarijos knygą
Spalio 18 dieną prasidėjo bene gardžiausiai skanėstais kvepiantis unikalus projektas „Skaniausių šeimos…