Žyma: kepimas

Ar tikrai saugu kepti su alyvuogių aliejumi? Ekspertų įžvalgos ir patarimai

Alyvuogių aliejus – vienas populiariausių riebalų, naudojamų kasdienėje virtuvėje. Daugelis jį renkasi…

Saulena

Kada dėti česnaką į keptuvę? Metodų skirtumai

Česnakas yra neatsiejama daugelio patiekalų dalis, suteikianti jiems ypatingo skonio ir aromato.…

Saulena

Tobulų blynų paslaptis: vos vienas šaukštas šio ingrediento viską pakeis

Daugelis šeimininkių susiduria su sunkumais ruošiant blynų tešlą. Tai pasirodo gumulai, tai…

Saulena

3-3-3 metodas traškioms ir minkštoms bulvytėms be vargo

Ar kada nors susimąstėte, kaip paprastai ir greitai paruošti tobulas keptas bulves?…

Saulena

Daiktų pusryčiai. Naminių sausainių štampas (foto)

Mėgstate kepti sausainius? O gal kartais pagaminate tokį šedevrą, kad aplinkiniai negali…

Redakcija