Balta mišrainė ir jos istorija. Išbandykite šias baltos mišrainės variacijas
Balta mišrainė, dar vadinama „Olivjė salotomis“, yra vienas populiariausių ir universaliausių patiekalų,…
Gaivus mandarinų tortas be kepimo: tobulas desertas Kalėdoms
Žiemos šventės neatsiejamos nuo mandarinų – jie puošia Kalėdų eglutę, yra ant…
Šventinė silkė su karamelizuotais svogūnais, džiovintais grybais ir riešutais
Silkė yra tradicinis lietuviškas patiekalas, kuris ypač populiarus per šventes, tokias kaip…
Kepta vištiena su obuoliais ir apelsinais: receptas Kalėdoms
Kalėdų ir Naujųjų metų šventiniu laikotarpiu dažnai ieškome ypatingų ir skanių patiekalų,…
Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo…
Sekmadieninis Jurgos receptas: imbieriniai sausainiai
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę,…