Žyma: jautiena

Šefas dalijasi patarimais, kaip paruošti jautieną, kad ši būtų minkšta ir sultinga

Norint paruošti tobulą jautienos patiekalą, svarbiausia – suprasti, kaip veikia mėsa, jos…

Aurimas Kavaliūnas

Antrekotas ar prime rib: koks skirtumas tarp šių jautienos kepsnių?

Perkant jautienos kepsnį dažnam iškyla klausimas – kurį pasirinkti? Pavadinimų daug, o…

Saulena

Jautiena ar vištiena: kuri mėsa sveikesnė?

Renkantis tarp jautienos ir vištienos, daugelis žmonių susimąsto, kuri mėsa yra sveikesnė.…

Saulena

Tacos su plėšyta jautiena ir mangų salsa

Tacos su plėšyta jautiena ir mangų salsa - lėtai troškintos sprandinės taco…

Vaida Bučinskienė

Lazanija su kitokiu padažu: aromatingai vakarienei

Ši lazanija yra tradicinis Dominikos Respublikos patiekalas, kuris šeimose dažnai ruošiamas ypatingomis…

Kamile

Grilio sūrio sumuštiniai su jautienos brisketa ir kukurūzų duona

Ieškote naujos ir unikalios sumuštinių idėjos? Šie grilio sūrio sumuštiniai su jautienos…

Kamile

Jautienos pyragas su kukurūzų duonos plutele

Jautienos pyragas su kukurūzų duonos plutele yra šiltas, sotus ir kupinas skonio…

Kamile

Penki patarimai, kaip suminkštinti jautieną gaminant įvairiais būdais

Jautiena – vertingas ir maistingas mėsos produktas, tačiau dažnai vengiamas dėl ilgo…

Kamile

Kepkime čeburėkus be riebalų – recepto versija be aliejaus

Kai prisimename Krymo totorių virtuvę, pirmiausia pagalvojame apie gardžius jautienos čeburėkus su…

Kamile

Khinkaliai su jautiena: Sakartvelo klasika

Khinkaliai – tai ne tik patiekalas, bet tikras Gruzijos kulinarinis simbolis. Pagrindinė…

Kamile

Jautienos liulia kebabas: šefo receptas, kuris nustebins jūsų artimuosius

Liulia kebabas yra patiekalas, kuriame susijungia švelni malta mėsa ir išskirtinių prieskonių…

Saulena

Kokybiška jautiena: kaip atpažinti?

Jautiena vertinama dėl savo maistinių ir skoninių savybių. Tačiau kaip išsirinkti išties…

Redakcija

Sekmadienio receptas – jautienos išpjova su kavoje brandintomis bulvėmis

Virtuvės šefas Justinas Misius, kuris 2012 metais laimėjo geriausio virėjo titulą, pataria…

Redakcija

Sekmadienio receptas – dieviškas jautienos troškinys su bulvytėmis

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme šiek tiek vyrišką,…

Redakcija