Kodėl folija turi blizgias ir matines puses bei kada jas naudoti?
Folija – vienas universaliausių ir dažniausiai naudojamų virtuvės įrankių, kurį turime beveik…
Virtuvės gudrybės: 14 patarimų, kurie palengvins jūsų gyvenimą
Virtuvė – tai vieta, kur gimsta skoniai ir vyksta tikra magija. Tačiau…
Kokie indai gali pakenkti sveikatai ir ką rinktis vietoje jų?
Kasdien naudojame įvairius indus maistui gaminti, laikyti ir patiekti, tačiau ar žinome,…
Kada dėti česnaką į keptuvę? Metodų skirtumai
Česnakas yra neatsiejama daugelio patiekalų dalis, suteikianti jiems ypatingo skonio ir aromato.…
Keraminės lauko kepsninės – naujoviškas maisto ruošimo standartas Lietuvoje
Šiuolaikinių taip vadinamo „kiaušinio“ formos keraminių lauko kepsninių pardavimai jau spėjo išaugti…
Nauja mada: gurmaniška vakarienė svečiuose pas nepažįstamus (+receptas)
Norėdami paragauti gurmaniškų patiekalų, ne visi skuba vykti į egzotines šalis ar…
Kulinarinis horoskopas
Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių,…