Žyma: gaminimas

Kodėl folija turi blizgias ir matines puses bei kada jas naudoti?

Folija – vienas universaliausių ir dažniausiai naudojamų virtuvės įrankių, kurį turime beveik…

Saulena

Virtuvės gudrybės: 14 patarimų, kurie palengvins jūsų gyvenimą

Virtuvė – tai vieta, kur gimsta skoniai ir vyksta tikra magija. Tačiau…

Saulena

Kokie indai gali pakenkti sveikatai ir ką rinktis vietoje jų?

Kasdien naudojame įvairius indus maistui gaminti, laikyti ir patiekti, tačiau ar žinome,…

Saulena

Kada dėti česnaką į keptuvę? Metodų skirtumai

Česnakas yra neatsiejama daugelio patiekalų dalis, suteikianti jiems ypatingo skonio ir aromato.…

Saulena

Keraminės lauko kepsninės – naujoviškas maisto ruošimo standartas Lietuvoje

Šiuolaikinių taip vadinamo „kiaušinio“ formos keraminių lauko kepsninių pardavimai jau spėjo išaugti…

Redakcija

Nauja mada: gurmaniška vakarienė svečiuose pas nepažįstamus (+receptas)

Norėdami paragauti gurmaniškų patiekalų, ne visi skuba vykti į egzotines šalis ar…

Redakcija

​Kulinarinis horoskopas

Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių,…

Redakcija