Žyma: Čiop Čiop

Hobis=verslas? Verslininkės U. Mikelevičiūtės receptas kaip užsidirbti iš savo pomėgio

„Kaip hobį paversti verslu arba darbu?“, – atsakymą į šį mūsų laikais…

Redakcija

ČIOP ČIOP pristatė naujam sezonui subrandintas naujienas (foto)

Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda…

Redakcija

Norisi egzotikos – paragaukite Peru! (ČIOP ČIOP kviečia į spalvingą vakarienę)

Pietų Amerikos vakarinėje dalyje esanti Peru visada asocijavosi su mistiškuoju Maču Pikču…

Redakcija

Kulinarinė studija ČIOP ČIOP kviečia į nuotaikingą cirką virtuvėje!

Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės Čiop Čiop tęsia teminių kulinarinių vakarėlių…

Redakcija

Šventė gomuriui palepinti (foto)

„Lietuvos žinios“ ir kulinarijos studija ČIOP ČIOP gero maisto ir vyno mėgėjams…

Redakcija

Restorano „Stikliai“ naujo meniu pristatymas išskirtinėje vakarienėje (foto)

Geras maistas ir netradicinės pramogos vis labiau užvaldo Lietuvą ir tenkina kulinarinių…

Redakcija

Šefas, skatinantis iš naujo atrasti lietuviškų gėrybių skonius (ir motyvacija kiekvieno jūsų asmeninei karjerai) (interviu)

Tomas Rimydis, tituluotas vienu geriausių dabartinių Lietuvos šefų – be kruopelės arogancijos,…

Redakcija

Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)

Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia…

Redakcija

Šefas iš Prancūzijos per Velykas ragina nepamiršti lietuviškų produktų (velykinis receptas)

Šefas Marc d'Erceville iš Prancūzijos, šiuo metu dirbantis kulinarijos lofte „Čiop Čiop“,…

Redakcija

„Čiop Čiop“– maistas „be dramų“ (Interviu)

Apie „Čiop čiop“ jau girdėjo visi, kas mėgsta maistą, o dar daugiau…

Redakcija