Ingredientai:
svogūnai (2 vnt.)
miltai (2 stikl.)
kiaušiniai (2 vnt.)
pasukos (3 valg. šaukšt.)
vanduo (2 arbat. šaukšt.)
druska (1 arbat. šaukšt.)
juodieji pipirai (1 arbat.šaukšt.)
česnakai (1 skilt.)
cukrus (1 arbat. šaukšt.)
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimas:supjaustyti svogūnus žiedais ir pamerkti į pasukas, palikti mirkti 30 minučių retkarčiais pamaišant. Kitame dubenyje išplakti kiaušinius su cukrumi ir įpilti vandens. Suberti miltus, sutarkuotą česnaką, druską ir pipirus. Nusausinti svogūnų žiedus, pamirkius į paruošta masę kepti keptuvėje, kol gražiai apskrus. Nusausinti.
Skanaus!