Prieskoninė juodoji arbata – puikus pasirinkimas vėsiems vakarams ar jaukiems rytams. Pieno pagrindu pagaminta arbata su medumi ir kvapniais prieskoniais sukuria gardų skonio derinį, kuris atpalaiduoja ir suteikia jaukumo.
Prieskoninė juodoji arbata: receptas
Jei norisi dar sodresnio skonio, galima eksperimentuoti su kitais prieskoniais, pavyzdžiui, imbieru ar muskatu, arba rinktis skirtingas arbatos rūšis.
Ingredientai:
- 500 ml migdolų pieno
- 2 arb. š. medaus
- 1 arb. š. cinamono
- 1/4 arb. š kardamono
- 1/4 arb. š. maltų gvazdikėlių
- 2 pak. juodos arbatos
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Į nedidelį puodą supilti pieną.
2. Prie pieno sudėti medų ir suberti cinamoną, kardamoną bei maltus gvazdikėlius.
3. Išmaišyti ir leisti užvirti.
4. Tuomet į puodą sudėti arbatos pakelius ir sumažinti kaitrą.
5. Nuolat maišant virti kelias minutes.
6. Padalinti į puodelius.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.