Ingredientai:
tešlai:
miltai (500 g)
vanduo (300 g)
aliejus (50 g)
mielės (20 g)
druska
įdarui:
svogūnai (500 g)
aliejus (50 g)
paprika
pomidorai
agurkai
juodosios alyvuogės
fermentinis sūris (250 g)
pomidorų padažas (200 g)
rūkytos dešrelės
rūkytas kumpis
prieskoniai
Gaminimas:
Iš skirtų produktų užmaišyti tešlą, leisti jai pakilti. Iš pakilusios masės iškočioti norimos formos lakštą (lakštus). Kol kyla tešla ruošti įdarą: nuluptus svogūnus supjaustyti ir iškepti aliejuje, tada padažą, priekonius ir dar patroškinti. Dešreles, kumpį, agurkus, pomidorus,papriką, alyvuoges supjaustyti. Ant iškočiotos tešlos pilti -svogūnų troškinį, ant viršaus dėti visus kitus paruoštus produktus. Užbarstyti sūrį ir kepti orkaitėje.