Jums reikės:
vištienos krūtinėlė – 2 vnt
sviestas – 80 g
fermentinis sūris – 100 g
krapai
prieskoniai
kiaušiniai – 2-3 vnt
džiuvesėliai
Kaip gaminti
Vištienos krūtinėlę perpjaunama išilgai, kad išeitų du vienetai kepsnelių. Gerai pamušam (kad neapsitaškytų sienos ir mėsa būtų sultingesne tą galima daryti per plėvelę), paprieskoniaujam ir palaikom porą valandų, kad išsimarinuotų.
Sutarkuojam per burokinę tarką sūrį ir sviestą, sudedam smulkintų krapų ir visą šią masę išmaišome. Imame vištienos gabalėlį, dedame įdaro ir susukame. Apvoliojame išplaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose ir apkepame keptuvėje ant neaukštos temperatūros. Galima kepti ir fritiūrinėje.