Čija pudingas su kefyru – kiek kitoks nei klasikinis čija pudingo variantas, artimas lietuvių skoniui! Maistingiems ir skaniems pusryčiams.
Čija pudingas su kefyru: receptas
Kreminis, švelnus, su lengva kefyro rūgštele, maistingas pusryčių desertas – čija pudingas.
Ingredientai:
- 1.5 v.š. čija sėklų
- 2 v.š. linų sėmenų
- 30 g šokoladinių augalinių baltymų
- kefyro
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1.Čiją seklas ir linų sėmenis sumalti, berti baltymų.
2. Viską užpilti kefyru ir išmaišyti. Dėti valandai į šaldytuvą.
Šiuo puikiu receptu su redakcija pasidalino Monika. Dar daugiau jos puikių receptų rasite jos Instagram paskyroje.