Ingridientai:
miltųai – 2 stiklinės
aliejus – 50 g tešlai, 100 g. – kepimui
kiaušinis – 1
pomidorai – 4
fermentinis sūris – 200 g
Svogūnų laiškai, petražolės, krapai
Majonezas
aliejus – 50 g tešlai, 100 g. – kepimui
kiaušinis – 1
pomidorai – 4
fermentinis sūris – 200 g
Svogūnų laiškai, petražolės, krapai
Majonezas
Iš miltų, aliejaus, kiaušinio ir vandens užmaišykite standžią tešlą. Pomidorus supjaustykite apskritimais, sūrį – skiltelėmis. Svogūnus ir žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su majonezu. Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą, supjaustykite 10×15 cm stačiakampiais. Į kiekvieną stačiakampio pusę dėkite gabaliuką sūrio, šaukštelį majonezo su žalumynais, pomidoro riekelę. Kraštus sujunkite prispausdami šakute. Čeburėkus kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Skanaus!