Ingredientai:
kiaulienos išpjova – 900 g,
aliejus – 1 šaukštas,
druska pagal skonį,
sultinys – 1/2 stiklinės,
pomidorų padažas – 1 stiklinė,
apelsino žievelė – 1/2 šaukšto,
apelsino žievelė – 1/2 šaukšto,
smulkinti, konservuoti čili pipirai 1 šaukštelis,
tortilijos paplotėliai – 8 vnt.
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Kaip gaminti:
Kiaulieną pasūdykite ir aptepkite aliejumi. Įdėkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės.
Pagaminkite padažą: į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, sudėkite apelsino žievelę, čili pipirą. Užvirkite ir virinkite apie 30 min., kol pradės tirštėti.
Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant silpnos ugnies. Tortilijas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos i
š jų uždėkite mėsos masės ir susukite. Patiekite su troškintomis raudonomis pupelėmis.