Ingredientai:
1 vienas nedidelis burokėlis
1 šaukštelis skysto medaus
1 sauja špinatų lapų
1 šaukštas krienų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas gliaudytų saulėgrąžų
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimas: Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas.
Skanaus!
receptai-small-8.jpg" width="80" />