Ingredientai:
poras (1 vnt.)
česnakas (2 skiltelės)
avokadas (1 vnt.)
miltai (1 šaukštas)
druska ir pipirai
baltas vynas (100 ml)
sultinys (500 ml)
krevetės (sauja)
citrina (1 vnt.)
sviestas kepimui
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimas:Nusilupam avokadą, supjaustome kubeliais, nuplauname porą ir supjaustome griežinėliais, česnaką suspaudžiame spaustuku. Į puodą, kuriame virsim sriubą, dedame šaukštą sviesto, beriame porą ir česnaką. Apkepiname ir tuomet dedame avokadą, beriame prieskonius, šiek tiek pakaitiname ir beriame miltus, baltą vyną ir sultinį. Verdame maždaug 8 minutes. Išlukštentas krevetes dedame į keptuvėje išlydytą sviestą, išspaudžiame citrinos sultis ir kepiname, kol dings skystis keptuvėje. Išvirusią sriubą į dubenėlį, ant viršaus dedame šiek tiek krevečių.
Skanaus!