Ingredientai:
800 g avienos
kečupas
1—2 svogūnai
2 valg. š. augalinio aliejaus
3—4 pomidorai
žalumynai
citrina
prieskoniai
vyno actas
druska.
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimasavienos krūtinėlę, mentę ar kitas skerdienos dalis sukapoti gabalėliais kartu su kauliukais (po 45—50 g). Pasistenkite, kad kiekviename gabalėlyje būtų ne daugiau kaip 20 g kauliuko, kitaip akivaizdžiai jo bus per daug.
Sukapotą mėsą pasūdyti, užberti pipirų, pašlakstyti vyno actu ar vynu, pabarstyti susmulkintais svogūnais ir išmaišyti.Paruoštus gabalėlius mauti ant iešmo ir kepti virš įkaitusių medžio anglių.
Garnyras: griežinėliais supjaustyti svogūnai, pomidorai, citrinos skiltelės, žalumynų lapeliai. Atskirai patiekti kečupą.
Skanaus!