Biskvitiniai grybukai ir voveraitės – nuo šil gaminsite tik šitaip!
Tobulos prancūziškos kanelės

Karameliniai pūstų ryžių batonėliai

Amerikietiški sausainiai su šokolado gabalėliais

Kepant amerikietiškus sausainius svarbu nepamiršti: nereikia jų perkepti! Kepkite pagal recepto nurodymus – ištraukti iš orkaitės jie bus minkšti, bet vėsdami sustings, išlaikydami minkštą vidų ir vos traškius kraštelius. Perkepti sausainiai atvėsę bus pernelyg trapūs. Tikriesiems amerikietiškiems sausainiams būdingas minkštas vidus ir vos traškūs krašteliai. Rekomenduojama naudoti kuo smulkesnį cukrų, kad jis kepant visiškai ištirptų ir nepaliktų grūdelių. Pilnas receptas čia.
Minkšti ir purūs senoviniai obuolių zefyrai

Naminė Nutella iš 2 ingredientų

Naminiai raffaello saldainiai su riešutais
