Tilapijos filė su sūrio plutele – šis receptas su tilapija yra ne tik paprastas, bet ir greitas, todėl puikiai tinka užimtiems vakarams, kai norisi paruošti skanų ir sveiką patiekalą.
Tilapijos filė su sūrio plutele: receptas
Šį patiekalą galite patiekti su šviežiomis daržovėmis, bulvytėmis ar ryžiais. Tai paprastas, tačiau labai gardus pasirinkimas tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Ingredientai:
- Didelė sauja kietojo sūrio
- Kelios šakelės petražolių
- 2 arb. š. maltos paprikos
- Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį
- 4 tilapijos filė
- Šlakelis alyvuogių aliejaus
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:- Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros. Kepimo skardą iškloti folija.
- Negiliame dubenyje sumaišyti tarkuotą kietąjį sūrį, smulkiai kapotas petražoles, paprikos miltelius, druską ir pipirus.
- Tilapijos filė apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir įspausti į sūrio mišinį, kad gerai apliptų.
- Paruoštas filė išdėlioti ant kepimo skardos.
- Kepti įkaitintoje orkaitėje 10–12 min, kol žuvis bus iškepusi.
- Patiekti iš karto.
Recepto šaltinis: https://www.allrecipes.com/
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.