Now Reading
Spanguolių padažas

Spanguolių padažas

Spanguolių padažas

Jums reikės:

200 gr. cukraus
250 ml vandens
4 stiklinių spanguolių (gali būti ir šaldytos)
Apelsino žievelės, razinų, cinamono, muskato riešutų, kvapiųjų pipirų [nebūtini ingredientai]

Kaip gaminti:

Puode užvirinkite vandenį su cukrumi, maišykite, kad ištirptų cukrus. Suberkite spanguoles. Sumažinkite ugnį, virkite tol, kol spanguolės perplyš. Tada galite dėti kitus ingredientus, pagal skonį. Galima įberti razinų, cinamono, muskato riešutų ir pan. Nuėmus nuo ugnies, ataušinkite iki kambario temperatūros ir padėkite į šaldytuvą. Spanguolių padažas tirštės ataušdamas.

See Also
Manų apkepas su razinomis

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top