Now Reading
Laimėk drabužį iš „LeMuse“ kolekcijos BAIGĖSI

Laimėk drabužį iš „LeMuse“ kolekcijos BAIGĖSI

Laimėk drabužį iš „LeMuse“  kolekcijos BAIGĖSI

Kiekviena turime trūkumų, kuriuos norėtume patobulinti. Nepatinka kūno formos, veido bruožai, per šiurkšti oda. Tačiau svarbiausia yra tai, kas Jūsų viduje – ta milžiniška jėga, kuri priklauso tik jums, yra unikali ir tuo nuostabi.

Būtent tokia kūrybos koncepcija vadovaujasi Lina Pliuraitė ir jos kuriami drabužių linijos „LeMuse“ darbai. Merginai siuvimas seniau buvo tik hobis (ji baigė ekonomiką), kuris vėliau peraugo į savarankišką verslą internetinėje erdvėje. Kaip teigia L.Pliuraitė, „LeMuse“ drabužių paslaptis – atskleisti vidinį grožį. Dizainerė didžiausią dėmesį skiria medžiagoms, todėl su skirtingu judesiu drabužio audeklas krenta vis kitaip, pabrėždamas kiekvienos moters savitą siluetą, nuotaiką ir charizmą.

Išsamų interviu su šia kūrėja rasite čia. Originaliausiam dalyviui padovanosime 220 Lt čekį apsipirkti „LeMuse“parduotuvėje.

Užduotis tokia:
„Le Muse” kolekcijos drabužiai susideda ne tik iš materialių, bet ir iš kitokių dalykų kaip kad „30% meilės, 10% bučinių, 40% aistros, 10% prisilietimų, 10% jausmo“. Pafantazuokime: iš kokių dalykų susideda vyriškas drabužis? Kiek procentų meilės jame būtų? O gal reikia ir tokių ingredientų kaip stiprybė ar kova?

KONKURSAS BAIGĖSI. Dalyvių buvo daug, tačiau dizainerė Lina Pliuraitė išrinko vieną nugalėtoją. Tai Almuks ir jos labai originali ir paprasta tiesa, iš kurios susideda vyriškas drabužis: „100% ORIGINALUMO
…Vyrai juk nepakartojami…”. Sveikiname nugalėtoją ir labai pavydime jai rūbelio.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top