Now Reading
Tauragiškiai rinkosi stebėti meteoritų lietaus (foto)

Tauragiškiai rinkosi stebėti meteoritų lietaus (foto)

Tauragiškiai rinkosi stebėti meteoritų lietaus (foto)

Rugpjūtis garsėja giedriomis naktimis ir žvaigždėmis, kurių kritimas žada svajonių išsipildymą. Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį astrologai pranašavo itin gausų meteoritų lietų.

Taigi tų svajonių vedini kelių jaunų žmonių kolektyvas pakvietė miestiečius ir miesto svečius stebėti žvaigždes kartu. Tarp kviestinų svečių buvo ir astrologas A. Kiniulis, kuris vakaro metu pasakojo apie dangaus kūnų išsidėstymo subtilybes.

Tauragė negarsėja aktyvių pramogų pasiūlymais, tačiau akivaizdu, jog šio miesto žmonėms to reikia. Meteoritų lietaus stebėti susirinko iki 400 smalsuolių, kurių tarpe daugiausia jauni žmonės, nors reklama ir buvo minimali. 

Ar žinojote, jog šiame žemaitijos pakraščio mieste yra „Liberty Beach”? Anot vakaro organizatoriaus Gedimino Tamulyno, šis paplūdimys yra dviejų žmonių projektas, įrengtas privačiom lėšom ir skirtas visų gerovei. Čia nuolat vyksta įvairūs neformalūs vakarai, kurie praskaidrina miestiečių kasdienybę. Taip kaip ketvirtadienio nakties masinis „žvaigždžių gaudymas”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nuotraukų galerijoje – akimirkos iš meteoritų nakties Tauragėje.

Laikas.lt
Nuotr. G.Tamulynas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt